Over ons

Het internet van nu

Het internet gaat een steeds grotere rol spelen in ons dagelijks leven. Nu denk je misschien, wat maakt dit voor mij als bedrijf of ondernemer uit? Het is ontzettend belangrijk om mee te gaan met de tijd, als je namelijk achterblijft dan zal het aantal klanten aanzienlijk verminderen. Al helemaal als je  een jonge doelgroep hebt, deze gaan nu eenmaal liever naar een mooie site dan naar een slecht onderhouden website. Wij begrijpen maar al te goed dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan, daarom zijn wij er om jou te helpen. Wij zijn er voor al je werkzaamheden omtrent het maken van de website en het onderhouden van de techniek achter de site.

Wie zijn wij en waarom zou je ons kiezen?

Laten we bij het begin beginnen, wij zijn een team van jonge ondernemers die graag websites voor potentiele bedrijven willen bouwen. Dit zorgt er voor dat je voor een aanzienlijk lage prijs gebruik kan maken van onze diensten. We zitten niet in een groot pand, doordat we gewoon van thuis uit werken zullen de kosten voor jou lager zijn dan normaal. En dit terwijl de kwaliteit net zo goed of zelfs beter is dan de andere aanbieders. De beoordelingen liegen er niet om, de mensen die wij al geholpen hebben zijn nu eenmaal echt blij met onze diensten.

WIJ STAAN ALTIJD KLAAR VOOR JOU

Wat kunnen wij betekenen voor jouw onderneming of project?

Er zijn diverse diensten die wij onder handen kunnen nemen voor jouw bedrijf. De eerste dienst is dat wij een WordPress site voor je in elkaar kunnen zetten. WordPress is een ontzettend handig programma voor het maken van een website, de meeste bedrijven maken hier dan ook gebruik van. Wij weten als geen ander hoe we deze pagina’s voor je zo in kunnen richten dat de klanten het leuk vinden om er op te blijven. Ook is het mogelijk om een webshop te laten maken, door middel van een webshop kun je pas echt beginnen met ondernemen. Een webshop is eigenlijk nodig voor iedereen die bepaalde goederen aanbiedt aan de klant. Een goede webshop zorgt er dan ook voor dat de klanten een perfecte ervaring zullen hebben met je site, hierdoor zullen ze sneller terugkomen.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we aan de slag gaan met het bouwen van de site zullen we eerst een offerte opsturen. Zo krijg je een beetje een idee over het totaalplaatje. Door onze voordelige prijzen zal je in ieder geval niet schrikken, het laten maken van een site is bij ons goedkoop. Wanneer je akkoord gaat kunnen we beginnen met het bouwen. We zetten alle wensen die je hebt even op een rijtje, ook kan je kijken hoe we dan eigenlijk alles doen. Zo heb je toch inspraak, deze persoonlijke aanpak zorgt voor een veel betere ervaring. Na aangegeven aanpassingen is de site klaar voor gebruik. We voeren dan nog een paar updates uit om te kijken of alles werkt, als dit goed is dan kun je de website online laten gaan!

Persoonlijke aandacht

Wij zijn er voor een voordelige en persoonsgerichte aanpak. Dit zorgt ervoor dat je een betere samenwerking zal hebben met ons als bouwer, het resultaat hiervan is dat je een site overhoudt die geheel bij je verwachtingen aansluit. Een persoonlijke website is nu eenmaal wel zo fijn!

Voordelige prijzen

Het is bij ons mogelijk om voor een lage prijs een mooie website of huisstijl te laten maken, vraag gerust een offerte aan om achter deze voordelige prijzen te komen. Ook voor kleine bedrijven zijn wij een uitstekende keuze.

Goede beoordelingen

De beoordelingen liegen er niet om, bij ons krijg je de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Op internet zijn veel klanten te vinden die wij in het verleden hebben geholpen, zij hebben allemaal een goed woord over ons!

Uitstekede kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat altijd alles naar wens is, dit is dan ook de reden dat wij kwaliteit werk leveren. Op die manier heb je als klant zijnde altijd een kwaliteitsgarantie. Dit zorgt voor een nog beter resultaat dan bij andere bedrijven.